Sinds oktober 2012 ben ik Demonstratrice van Stampin’ Up!. In de afgelopen jaren heb ik het een en ander verzameld aan Stampin’ Up! producten. Inmiddels ook veel producten die ‘Retired’ (Niet meer te krijgen zijn) zijn. De retired-producten bied ik aan tegen zeer gereduceerde prijzen.

Alle Retired-Producten zijn goed onderhouden/soms zelfs nog nieuw en komen uit een rookvrije ruimte!

Er zijn een paar ‘regeltjes’;

– Ik mag niet verzenden naar België.
– De prijzen zijn vaste prijzen, er kan niet onderhandeld worden.
– Ophalen in mijn Atelier is mogelijk in overleg.
– De eventuele verzendkosten worden berekend op basis van Post NL Tarieven; verzending binnen Nederland.
– Risico ligt bij de koper. (Uiteraard doe ik mijn uiterste best en zal de pakketten zorgvuldig verpakken en je op de hoogte houden van verzending.)
– De mailtjes met verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het kan dus zijn dat een set gereserveerd of inmiddels verkocht is.
– De lijst op deze site zal regelmatig worden ververst!
– Na het doorgeven van je wensen (per mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) stuur ik je een overzicht met daarbij de verzendkosten. Tevens ontvang je een betaalverzoek via mijn bank (BUNQ of ING). Zodra de betaling is gedaan, worden de producten verzonden naar het door jou opgegeven adres.

Er is inmiddels ook de mogelijkheid om Stampin' Up! producten via mijn webshop te bestellen. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Klik op de foto om de actuele lijst te downloaden.
Open de lijst in Adobe Acrobat Reader en alle toegevoegde links gaan naar de juiste afbeeldingen!
In de lijst zelf kun je klikken op de rode teksten om de afbeeldingen van de producten te bekijken; deze worden geopend in je internet browser.
Heb je de lijst al een keer gedownload; wis dan eerst de geschiedenis van je internet browser, om de meest recente lijst te kunnen downloaden!

Heb je vragen? -> Laat het weten!