Bestellen zonder Demo/Workshop
Het is ook mogelijk om zonder dat je gastvrouw bent of gast op een demo/workshop producten te bestellen. Hiervoor kun je je wensenlijstje mailen. Mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt ook bestellen via het online systeem. (Dit kan alleen als je de betaling kunt doen met een creditcard.)
Klik hier om rechtstreeks naar de online shop van Stampin’ Up! te gaan.

Let op bij je bestelling!

Bij het bestellen is het van belang de goede productcodes in te vullen! Let met name even op bij het bestellen van de stempels dat je de goede productcodes invult. Stempelsets zijn leverbaar in hout en in clear uitvoering. Uiteraard kan ik je adviseren bij je bestelling.

Wat is het verschil tussen Wood, Clear en Photopolymer?

  • Hout, aangeduid in de catalogus met een grijs vierkantje met een ‘w’ (wood) erin zijn rubberstempels op hout bevestigd.
  • Clear, aangeduid in de catalogus met een wit vierkantje met een ‘c’ (clear) erin zijn rubberstempels op foam. Deze worden geleverd is een soort DVD-case. En zijn daardoor makkelijk op te bergen.
  • Photopolymer: dit zijn transparante polymeer stempels.

Blauwe en rode vormen in de catalogus

In de annual catalogus en in de mini catalogus vind je bij diverse stempels blauwe vormen en rode vormen erom heen. De blauwe vormen geven aan dat er een bijpassende punch verkrijgbaar is. De rode vormen duiden op de framelits dies. Deze framelits dies kunnen met behulp van een stansmachine gebruikt worden.

Minicatalogus

Twee keer per jaar brengt Stampin’ Up! een mini-catalogus uit. Eén vanaf oktober en één vanaf januari. Hierin staan aanvullende artikelen en tijdelijke artikelen. Alles net als in de annual catalogus in thema’s. Zowel in de annual catalogus als in de mini-catalogus staan veel voorbeelden met de producten. Dus het zijn niet alleen bestelboeken, maar zeker ook bewaarboeken vol ideetjes.

Bestelprocedure

  • Kies de producten die je wilt bestellen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Je ontvangt per mail een bevestiging met een overzicht van de totale kosten.
  • De bestelling van de producten zal zo spoedig mogelijk na de betaling worden gedaan. Mocht hier door omstandigheden vertraging in optreden, dan word je daarover direct geïnformeerd.
  • Afhankelijk van de gemaakte afspraken omtrent levering ontvang je de producten.
  • Mocht er iets niet in orde zijn of heb je vragen, dan kun je mij altijd bereiken via mail of 06 54 68 10 94

Annual Catalog 2019-2020

De eerstvolgende Stampin’ Up! verzamelbestelling is op maandag 15 juli 2019.
Klik hier om je bestelling te mailen.
Heb je eerder iets nodig? Laat het even weten, dan kunnen we dat regelen.

Het leukste Stempel Event van Nederland! Kom jij ook?