Atelier Negen - Stampin' Up!

Papershare

Stampin' Up! heeft vele kleuren cardstock, DSP (Designer Series Paper) en aanvullend papier; zoals shimmery white, thick Whisper White & Very Vanilla, Glimmer papier, enzovoorts. Dit papier wordt in pakketten verkocht, maar ik kan met zo voorstellen dat dat teveel is. Daarom is het ook mogelijk om bij Atelier Negen cardstock per vel en DSP in kleinere pakketten te kopen. Graag leg ik je de mogelijkheden uit!

Je bestelling kun je plaatsen via de webshop. Bestellen via mail/whatsapp is ook een mogelijkheid. Om verzendkosten te besparen is het ook mogelijk om je bestelling op te halen bij het atelier in Tiel.

Stampin' Up! heeft diverse kleurgroepen. Van elke kleur is bij de inkt bijpassend cardstock, DSP (Designer Series Paper)  en een marker te verkrijgen. Daarnaast zijn er van diverse kleuren uit deze series ook nog embellishments, lint, alcohol markers en meer. Hiermee kun je een prima mix maken voor het uitvoeren van al je creatieve projecten! Alle producten kun je vinden in de catalogus; deze kun je hier downloaden.

Er zijn vier kleurgroepen: Brights, Subtles, Neutrals en Regals. Naast deze standaard groepen zijn er ook nog twee In Color collecties; collectie 2020-2022 en 2021-2023.

Cardstock

Cardstock van Stampin' Up!
A4 formaat
217 grams
In de Papershare € 0,45/vel

DSP

Designer Series Paper (DSP)
Papier met prints in verschillende kleuren. Prijs varieert van € 3,50 tot € 12,50 per share

Verzamelbestelling

Zondag 11 juli 2021
Mail je bestelling!
Eerder iets nodig?
Laat het even weten.

Online bestellen

Bestel via de online shop
CreditCard vereist!


 

 

StampEvent

Een dag creativiteit?
Schrijf je in!

Inschrijven nieuwsbrief

All rights reserved @Atelier Negen Tiel